Bisschop+Partners ondersteunt al dertig jaar overheden bij de uitvoering van taken op het gebied van vergunningverlening en toezicht, de zogenoemde VTH taken. Het accent ligt daarbij op industriële activiteiten in de breedste zin. Wij stellen vergunningen samen, voeren toezicht uit, adviseren en trainen.

Vacature Startende vergunningverlener Milieu

In samenwerking met één van onze opdrachtgevers, de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied (ODNZKG), zoeken wij een Startende Vergunningverlener Milieu.

Wat ga je doen?

In één van Nederlands interessantste industriële gebieden wordt jij verantwoordelijk voor de totstandkoming van omgevingsvergunningen milieu. Het gaat om interessante bedrijven, bijvoorbeeld uit de reycling, staal- en chemische industrie, sommige van deze bedrijven vallen onder de regelgeving van het Besluit Risico`s Zware Ongevallen (BRZO). Je krijgt ruim de tijd om kennis te verwerven. In die periode wordt je gecoached door een ‘zaakeigenaar’. De zaakeigenaar is integraal verantwoordelijk voor het hele vergunningverleningsproces, inclusief procesregie, voortgangsbewaking en in- en externe contacten (vooral met bedrijven en andere overheden). Doorgaans ben je na een jaar zover dat je zelf het zaakeigenaarschap van eenvoudige procedures op kunt pakken, waarna je je verder kunt ontwikkelen als vergunningverlener, toezichthouder, technischadviseur of beleidsadviseur.

Wat vragen wij?

Vooral een prettige collega die werken in teamverband leuk vind, en ook zelfstandig kan handelen. Je bent analytisch sterk en je kunt mondeling en schriftelijk effectief communiceren, of je wil dat graag leren.

  • HBO of WO geschoold (milieukundig of technische richting).
  • Kennis van het Omgevingsrecht is een voordeel maar kan ook ontwikkeld worden.
  • Bereidheid tot het volgen van opleidingen.

Wat bieden wij?

Wij bieden een werkomgeving waarin je kunt werken aan de meest interessante projecten.

  • Een baan met veel ontwikkelingsperspectief.
  • Een maatschappelijk geëngageerde omgeving met focus op verduurzaming
  • Prettige collega’s en een informele bedrijfscultuur.
  • Goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden.
  • Grote flexibiliteit. Zo is parttime werken prima en kun je desgewenst ook een aantal dagen per week vanuit huis werken.
  • Tegemoetkoming in eventuele kinderopvangkosten.

Heb je vragen?

Er is natuurlijk veel te vertellen over het werk en de mogelijkheden, dus neem gerust even contact met ons op om vrijblijvend van gedachten te wisselen.

Contactpersoon: Leo Bisschop

Gsm 0653 89 05 85 of leo@bisschop.nl