Ga naar de inhoud
Home » Over ons » Onze mensen » Erik Burggraaff

Erik Burggraaff

Senior Bodemadviseur

Erik Burggraaff

‘Je bent regisseur van je eigen leven. Als je wilt dat iets verandert, ben je allereerst zelf aan zet.’

Achtergrond: MBO Levensmiddelentechnologie, richting Milieukunde, Bodemkundig veldwerker bij een ingenieursbureau – Archeologisch-, geo/hydrologisch- en milieutechnisch bodemonderzoek en het uitzetten van een grondwater meetnetwerken – Milieukundige begeleiding van bodemsaneringen onder andere namens een grote petrochemische multinational – Handhaver Milieu bij een provincie in het noorden van het land, later omgevingsdienst – cursus HAMIL (Handhaving Milieu) – vergunningverlening namens de omgevingsdienst – sinds 2019 bij Bisschop + Partners.

Trots op mijn dochter. Zij is nu negen jaren jong en wordt al een echt dametje. De eerste tekenen van de puberteit dienen zich aan. Prachtig – kom maar op!

Bij Bisschop + Partners werkzaam als specialist Bodem en Bodemsanering. Ik verleen vergunningen op het gebied van bodem bij een omgevingsdienst in de kop van Noord-Holland. Tevens ben ik beleidsmedewerker en adviseur Bodem bij een omgevingsdienst in het midden van het land.

Werken bij Bisschop + Partners is speciaal in meerdere opzichten. De collega’s zijn heel prettige mensen, de sfeer is oké, het bedrijf is speciaal en erg betrokken op zijn medewerkers. Maar binnen het bedrijf ben ik ook speciaal – een beetje vreemde eend in de bijt. Ik ben als bodemspecialist bij ons de enige in zijn soort.  Maar het is leuk om op mijn vakgebied een vraagbaak te kunnen zijn. We weten elkaar te vinden in een bedrijf waar een heel persoonlijke sfeer heerst.

Naast mijn werk mag ik graag hardlopen. In de Belgische Ardennen kun je mij zien kanoën en klimmen. In en om huis ben ik een creatieve klusser die zojuist zijn zolder heeft verbouwd. Stilzitten is er voor mij niet bij!

Erik in een kano op het water

Lees ook:

Erik Burggraaff over het lood in onze bodem: ‘Je moet het vraagstuk rond lood niet te zwaar maken’