Ga naar de inhoud
Home » Over ons

Over ons

Bisschop + Partners is een organisatie die inzet op duurzaamheid

  • Duurzaamheid door goed beheer van onze leefomgeving die wij ongeschonden aan de komende generaties willen overdragen. 
  • Duurzaamheid op het snijvlak van onze gedeelde leefomgeving en de menselijke bedrijvigheid. 
  • Duurzaamheid op het gebied van kennisoverdracht: onze adviseurs worden getraind door collega’s die in het werkveld van vergunningverlening, toezicht en handhaving (VTH) hun sporen hebben verdiend.
  • Duurzaamheid door te streven naar vergroting van het aantal adviseurs in het vakgebied van leefomgeving en bouw dat is toegerust op hun VTH-taken.

Onze missie

Wij geloven dat Bisschop + Partners een stem aan onze leefomgeving geeft. Met ons gedrag en onze werkzaamheden leveren wij een bijdrage aan een gezonde leefomgeving voor toekomstige generaties en verminderen wij de druk op onze planeet.

Ons DNA

Het hart van onze organisatie bestaat uit collega’s die intern op projectbasis zijn opgeleid. Collega’s die gedreven zijn om bij te dragen aan een duurzame en overdraagbare leefomgeving. Hun houding en gedrag vormen het DNA dat bij ons past: Doorvoelend, Nieuwsgierig en Actiebewust. Dit zijn voor ons de doorslaggevende eigenschappen om hen in te zetten op uw project.

Interactie en werkplezier

De interactie tussen onze adviseurs Milieu en Bouw en hun begeleiders vinden wij belangrijk. Wij stimuleren een open cultuur waarin ieder zichzelf mag zijn en alle vragen gesteld kunnen worden. Een plek waar onze medewerkers zich in veiligheid en vertrouwen kunnen ontwikkelen en waar het werkplezier met al zijn uitdagingen voorop staat. Wie met plezier werkt, zal ook een gemotiveerde medewerker voor uw projecten zijn.

Onze aanpak

Bisschop + Partners hanteert een projectmatige en gedegen aanpak, vanaf het voorgesprek en verwachtingsmanagement met onze opdrachtgevers, via een heldere fasering met prestatie-indicatoren, tot een voor alle betrokkenen gewenst projectresultaat. Wij evalueren de projecten samen met onze opdrachtgevers, volgens ons kwaliteitsmanagementsysteem dat door alle collega’s wordt gedragen.

De ondernemingsprincipes van Bisschop + Partners vormen de basis van onze bedrijfsvoering.

Ervaringen van onze opdrachtgevers en medewerkers

Wij zijn trots op wat we doen en hoe we dat doen. Onze opdrachtgevers dragen ons een warm hart toe en waarderen onze professionaliteit.

Wilt u meer weten over de ervaringen van onze opdrachtgevers met de aanpak van Bisschop + Partners? Bekijk dan onze referenties.

boom in het open veld

Onze mensen

Wie benieuwd is naar de ervaringen van onze medewerkers: neem kennis van hun verhalen.

Onze blogs

Wie kennis wil nemen van het enthousiasme van onze adviseurs: geniet van de blogs die zij schrijven.