Ga naar de inhoud
Home » Over ons » Werken bij Bisschop + Partners

Werken bij Bisschop + Partners

‘De menselijke maat staat centraal, er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en een luisterend oor voor eigen initiatieven.’

Waarom werken bij Bisschop + Partners?

Wij hebben een bedrijfscultuur waarin jij als medewerker, met je vaardigheden en talenten, centraal staat. Werken bij B+P betekent ook dat je uitdrukkelijk wordt uitgenodigd om insider te worden. We maken het bedrijf met elkaar – in alle vrijheid om mee te denken en op te bouwen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar collega’s die bij willen dragen aan een gezonde leefomgeving. Wij bieden een inspirerende werkomgeving voor zowel jong aanstormend talent, mediors als ervaren seniors die graag hun kennis en ervaring willen delen.

Wat heeft Bisschop + Partners jou te bieden?

Inspirerende werkomgeving

Een maatschappelijk geëngageerde werkomgeving en een informele bedrijfscultuur. 

Duurzame relatie

Wij bieden onze werknemers een vaste aanstelling omdat we geloven in een duurzame werkrelatie. 

Persoonlijke ontwikkeling

Wij creëren een uitdagende cultuur waarbinnen onze medewerkers kennis en vaardigheden ontwikkelen. Je creativiteit zet je in voor collega’s, opdrachtgevers en de leefomgeving. Wij zetten senior medewerkers in om junior medewerkers te begeleiden en te coachen.

Balans tussen werk en privé

We houden rekening met je persoonlijke wensen om een harmonieuze balans tussen werk en privé te bereiken. Hybride werken is bij ons de standaard. Je werkt bijvoorbeeld 1 dag bij ons op kantoor en in overleg bepaal je waar en wanneer je de overige dagen werkt. Bijvoorbeeld thuis of op een andere locatie.

Lees ook wat onze eigen mensen te vertellen hebben over werken bij Bisschop + Partners.