Ga naar de inhoud
Home » Over ons » Onze mensen » Annemoniek de Vente

Annemoniek de Vente

Office manager

Annemoniek de Vente

‘Ik sta vol in het leven en houd van afwisseling. Van stilzitten word ik niet vrolijk. De kwaliteit van mijn werk hangt sterk samen met het gevoel dat je er samen met je collega’s voor staat. We bieden kwaliteit en dat moeten we met ons allen doen.’

Achtergrond: Gymnasium – HBO Dier- en veehouderij – Exploitant, trainer paarden en instructeur opfok- en pensionstal – Officemanager beveiligingsbedrijf.

Trots op: De backoffice van Bisschop + Partners draaiende houden ondanks de beperkingen van de huidige tijd. En – langer geleden – dat ik mijzelf heb mogen scholen in het trainen van paarden. Ik geniet ervan dat ik zo’n feeling met ze heb en dat ze rustiger worden wanneer ik bij hen ben. In films heet dat een paardenfluisteraar. Ik ben daar wat nuchterder in.

Bij Bisschop + Partners werkzaam als Officemanager. Heel afwisselend werk. Ik zorg dat ons financiële plaatje op orde is, dat alle correspondentie op tijd wordt afgehandeld door de juiste persoon, dat bijeenkomsten en vergaderingen worden georganiseerd met alles daaromheen. En ook de bloemetjes en attenties. Verder help ik mee met het opzetten van een nieuw recruitmentprogramma.

Werken bij Bisschop + Partners is voor mij als deel zijn van één grote familie. Er moet wel gewerkt worden maar er is geen gezeur. We spreken elkaar aan in een open sfeer. Typerend is dat ik van veel collega’s hoor dat ze me missen. Intern zijn we in de huidige tijd aangewezen op thuiswerk, videoconferenties, sociale media… maar we zien elkaar niet. Terwijl dat sociale aspect voor Bisschop + Partners zo kenmerkend is. We roeien met de riemen die we hebben en komen hier vast doorheen!

Gelukkig heb ik naast mijn werk ook mijn diertjes. Katten, honden en vooral paarden. Toen ik vijftien jaar geleden de kans kreeg om een stuk land met stallen te verwerven,  ben ik daar volledig ingesprongen. Hier lag mijn hart, wist ik. Op dit moment heb ik zelf vier paarden, geef ik les en ondersteun ik een trainings- en pensionstal in Blaricum. Om mijn eigen financiële plaatje op orde te houden, ben ik als ZZP-er bij een beveiligingsbedrijf terecht gekomen. Toen dat ophield, werd ik door Leo Bisschop gevonden. Zo werkt dat: als je ons niet vindt, wordt je wel door ons gevonden. Dus mocht je de kans krijgen om voor Bisschop + Partners te werken: pak die kans!