Ga naar de inhoud
Home » Over ons » Onze mensen » Eelke Lodder

Eelke Lodder

Senior Adviseur Milieu

‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Dat is mijn motto. Je kunt je mooier voordoen dan je bent maar vroeg of laat val je door de mand. Bij mij krijg je wat je ziet!’

Achtergrond: Bosbouw en Natuurtechniek (ABCS Velp) – HTS Chemische techniek – enige jaren werkzaam bij Shell.

Trots op: het feit dat Bisschop + Partners er qua naam nog steeds is. Ons bedrijf kende woelige jaren maar bleef een betrouwbare projectpartner. Het vestigde daarmee een ijzersterke merknaam die borg staat voor kwaliteit. Ook noem ik de opleiding voor (junior) vergunningverleners en toezichthouders die we rond de eeuwwisseling startten. We zagen bij onze klanten een grote behoefte aan goede medewerkers op dat vlak. Dus begonnen we niet alleen bij onszelf, maar ook bij onze klanten mensen op te leiden. Het startte bij de Dienst Milieu en Bouwtoezicht in Amsterdam en breidde zich uit via de gemeente Haarlemmermeer. Ik heb die opleiding mee opgezet en met ontzettend veel plezier lesgegeven!

Bij Bisschop + Partners werkzaam als senior adviseur vergunningverlening en begeleiding van junior adviseurs.

Werken bij Bisschop + Partners is voor mij het omgaan met een ploeg van gelijkgestemde mensen met een drive voor het milieu.  Het is een zeer prettige club. De sfeer is open. Je kunt elkaar aanspreken en lekker sparren. Ik ben al sinds 1993 werkzaam bij ons bedrijf en zag mensen komen en gaan. Toen we in 2010 een reünie hielden, was het alsof de kantinegesprekken van jaren terug gewoon werden voortgezet. Iedereen die bij ons werkte, heeft daar goede herinneringen aan. Dat zegt wel wat.

Uiteraard is het leven meer dan werken. Naast het actief sporten – korfbal – vind je mij liefst eenmaal per jaar in Zuid-Afrika: wild spotten. Mijn vrouw komt daar vandaan en één van mijn favoriete dieren is het jachtluipaard. Vandaar deze foto.

twee jachtluipaarden