Ga naar de inhoud
Home » Over ons » Onze mensen » Erwin Timmermans

Erwin Timmermans

Communicatie-, content- en websitemanager

Erwin Timmermans

‘Met tekst, beeld en vormgeving die elkaar aanvullen en versterken, breng ik het verhaal van onze organisatie voor het voetlicht.’

Achtergrond: Na vele jaren ervaring opgedaan te hebben op de redactie van een van de grootste fotobureaus van Nederland heb ik mij verder ontwikkeld op het gebied van communicatie en multimedia design. Voor verschillende organisaties heb ik content van websites geoptimaliseerd om de naamsbekendheid te vergroten en de verbinding met de doelgroep te versterken.

Trots op: De sprong in het diepe na mijn opleiding Communicatie en Multimedia Design. Ik ging aan de slag als tijdelijke vervanger van de websitebeheerder bij een beroepsvereniging in het onderwijs. Dit was voor mij volkomen nieuw. Ik maakte mij in korte tijd een nieuw systeem eigen en wist snel mijn draai in het team te vinden. Aanvankelijk aangesteld voor twee maanden bleef ik er zo goed als twee jaar.

Bij Bisschop + Partners ben ik verantwoordelijk voor content beheer en optimalisatie van de website en social media kanalen. Daarbij werk ik aan de ontwikkeling van een online marketingplan en contentstrategie.

Werken bij Bisschop + Partners betekent veel waardering voor de inbreng van medewerkers en functioneren in vertrouwen. Eigen initiatief wordt op prijs gesteld en dat stimuleert mij om mijn vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen.

Naast mijn werk zet ik mijn online vaardigheden als vrijwilliger in voor diverse stichtingen en de lokale kerk. Als serieuze amateur toetsenist maak ik graag tijd vrij om muziek te maken.

Erwin speelt klavecimbel