Ga naar de inhoud
Home » Over ons » Onze mensen » Joëlle Willemsen

Joëlle Willemsen

Adviseur Milieu

Joelle Willemsen

‘Ik zie wel hoe dingen gaan. Gewoon starten! Je komt nergens als je niets probeert.’

Achtergrond: Opgegroeid in Apeldoorn – CSG De Heemgaard, VWO (profiel Economie en Maatschappij) – TU Twente, bachelor’s degree Communication Science – TU Twente, master Communication Studies – werkzaam bij adviesbureau op het gebied van energietransitie en duurzame gebiedsontwikkeling – vertegenwoordiger van de Utrechtse jongeren bij de totstandkoming van de regionale energiestrategieëen (RES), belangrijk omdat vooral jongeren de rest van hun leven te maken zullen hebben bij wat in deze tijd wordt opgezet – Junior consultant Participatie (beheer stakeholders) bij adviesbureau – Bewonerscoördinator bij een multidisciplinaire organisatie voor het strategisch renoveren en beheren van vastgoed.

Trots op: mijn sportleven: klimmen en boulderen. Heerlijk mijn grenzen opzoeken!

Bij Bisschop + Partners werkzaam als vergunningverlener. Voor meerdere omgevingsdiensten actualiseer ik milieuvergunningen en handel ik OBM-meldingen (Omgevingsvergunning beperkte milieutoets) af. Veel zaken uit de huidige MiBaCu leergang die ik volgde, kan ik direct toepassen. De nieuwe Omgevingswet is in de cursus wel meegenomen, maar al te uitgebreid. Intern worden we al casusgericht voorbereid op de veranderingen die aanstaande zijn, zowel met een eigen leergang als in de begeleiding door onze senior collega’s.

Werken bij Bisschop + Partners is veel vertrouwen krijgen en goed worden begeleid. Het is een flexibele organisatie die meeneemt wat bij mij past en waar ik enthousiast van word.

In mijn vrije tijd maak ik veel natuurwandelingen waarbij ik de hoogteverschillen uiteraard niet schuw. Verder lees ik veel. Ik kook veganistisch en draag dit ook aan vrienden uit met verrassende gerechten.

Joelle maakt een wandeling door de natuur