Ga naar de inhoud
Home » Over ons » Onze mensen » Kevin de Heij

Kevin de Heij

Adviseur Milieu

Kevin de Heij

‘Dingen zijn vaak te complex om in een paar woorden samen te vatten. Ze vormen een puzzel die ik graag oplos.’

Achtergrond: Stedelijk Gymnasium Leeuwarden, VWO (profiel Natuur en Gezondheid) – Rijksuniversitei Groningen, Bachelor of Science Psychologie (focus op Sociale Psychologie) – Rijksuniversiteit Groningen, Master of Science Environmental Psychology – Trainee Duurzaamheid bij een gemeente in het noorden van Nederland. Onderzoeken aan de universiteit op het gebied van menselijk gedrag en hoe dit in een gewenste richting te sturen (designing interventions), bijvoorbeeld op het gebied van recyclegedrag (gooien mensen hun afval weg in de juiste afvalbaken in het openbaar vervoer. Ook op het gebied van duurzaamheid: hoe kun je in een (hypothetisch) klein dorp het gedrag van mensen zodanig beïnvloeden dat zij gaan samenwerken om hun omgeving energieneutraal te maken. Uitdagende projecten!

Trots op: de snelle wijze waarop ik problemen kan doorgronden. Problemen zijn voor mij een puzzel die om oplossingen vraagt. Zoals designing interventions, dus.

Bij Bisschop + Partners werkzaam als vergunningverlener. Voor meerdere omgevingsdiensten actualiseer ik milieuvergunningen en handel ik OBM-meldingen (Omgevingsvergunning beperkte milieutoets) en meldingen Activiteitenbesluit af. Waar mogelijk sorteren we bij Bisschop + Partners voor op de nieuwe Omgevingswet. In de huidige MiBaCu leergang die ik volgde, is die wel meegenomen, maar niet tot in de fijnste details. Ik heb er wel een idee door gekregen van hoe dingen zullen werken onder de Omgevingswet. De fijne puntjes zal ik tijdens het werk moeten oppikken. Intern worden we al casusgericht en gedetailleerder voorbereid op de veranderingen die aanstaande zijn.

Werken bij Bisschop + Partners is het genieten van vrijheid om je dagen zelf in te richten. Ik woon natuurlijk niet echt centraal in Nederland, dus de mogelijkheid om veel vanuit thuis te doen is heel prettig. De communicatie verloopt soepel en best wel informeel. Op mijn projecten word ik door ervaren collega’s begeleid en dat bevalt prima.

In mijn vrije tijd mag ik graag gamen – met name grand strategy games. De spellen die ik speel draaien daarbij om veel meer dan alleen gevechten. Het gaat ook over economie, handel, nieuwe werelddelen of planeten ontdekken, diplomatie, religie en noem maar op.

Daarnaast luister ik graag naar muziek, zoals soundtracks van games en vooral power metal. Elk album dat op dit gebied wordt uitgebracht, is voor mij een nieuw avontuur!

Kevin is aan het gamen