Ga naar de inhoud
Home » Over ons » Onze mensen » Kristel Stassen

Kristel Stassen

Senior Adviseur Milieu & Coach

Kristel Stassen

‘Je mag trots zijn op datgene waar je goed in bent!

Achtergrond: drs. chemie (Universiteit Leiden) – afstudeerstage Occidental College, Los Angeles – Expat in Singapore, aldaar bestuurslid Hollandse Club en lid adviesraad Hollandse School – Expat in Philadelphia – zelfstandig adviseur milieu- en omgevingswetgeving (o.a. ervaring met Brzo-inrichtingen, mijnbouwinrichtingen, m.e.r (beoordelings)-procedures, inrichtingen die werken met GGO’s, afvalstoffenverwerkende inrichtingen, projecten bruidsschat/participatie/mba’s) – Sectiebestuurslid Milieurecht en Praktijk (VVM netwerk van milieuprofessionals) – Freelance docent en opleidingsontwikkelaar, waarbij ik mij heb toegelegd op de nieuwe Omgevingswet – publicerend auteur van historische korte verhalen – gestaag werkend aan een historische roman.

Trots op: de adviseur die ik geworden ben, mijn eigen bedrijf en dat mensen graag met mij willen werken.

Bij Bisschop + Partners werkzaam als senior adviseur. Ik mag onze vaak jonge vergunningverleners coachen en een vraagbaak voor hen zijn, met name waar het de nieuwe Omgevingswet betreft.

Werken bij Bisschop + Partners is voor mij inspirerend omdat ik mijn kennis en kunde graag verduurzaam door deze over te brengen. We volgen ontwikkelingen in het VTH werkveld op de voet en natuurlijk hoort ook de komst van de Omgevingswet hierbij. Fijn om met collega’s te kunnen discussiëren en de ontwikkelingen vanuit verschillende invalshoeken te kunnen bekijken.

In mijn vrije tijd vind je mij geregeld op de dansvloer. Met mijn man dans ik heel wat af, zowel Latin/Salsa als Ballroom. Voordat onze tweeling werd geboren en we naar het buitenland verhuisden, deden we dat op redelijk hoog (amateur)niveau. Sindsdien hebben we minder tijd om te trainen en staat meer de gezelligheid voorop.

Een ultieme ervaring is wel, dat we in gala door de danszaal van de Weense Hofburg zwierden, daar waar vader en zoon Strauss hun muziek voor de Habsburgse keizers dirigeerden!

Arno en Kristel op het bal in de Vorsaal