Ga naar de inhoud
Home » Over ons » Onze mensen » Leo Bisschop

Leo Bisschop

Pagina bekijken

Adviseur

Leo Bisschop

‘Leo Bisschop is oprichter en mede-eigenaar van Bisschop + Partners, Leefomgeving BV en de Handhavingsacademie Nederland. Hij ziet zichzelf als praktisch perfectionist: je moet weten wanneer jouw inspanning geen toegevoegde waarde meer heeft. Daarenboven stelt hij: Meesterschap is complexe zaken eenvoudig maken, niet andersom.’

Bij en naast Bisschop + Partners is Leo – hoewel hij de pensioengerechtigde leeftijd is gepasseerd – nog volop actief als trainer, adviseur en spreker op seminars. Naast zijn gezin is het VTH-werkterrein zijn passie en dan met name het verbeteren van naleefgedrag door het toepassen van moderne inzichten over gedragsbeïnvloeding en onbewuste programmering van ons brein.

Zijn overtuiging is dat veel activiteiten en ontwikkelingen in het VTH-werkveld onnodig complex worden gemaakt en slechts zijdelings bijdragen aan het hoofddoel, te weten: Beperking van het risico op milieuschade en externe risico’s.

Hobby’s van Leo zijn: de restauratie van oude voertuigen, fotografie, motorrijden, muziek luisteren en gitaar spelen, hardlopen, klussen, kroegen met vrienden, enzovoort, kortom een week is altijd te kort.

Leo is trots op de goede naam die Bisschop + Partners als betrouwbare partner al meer dan dertig jaar bij de opdrachtgevers heeft. Én op wat hij noemt: het sociale biotoop dat Bisschop + Partners heet.

Leo en beeldje