Ga naar de inhoud
Home » Over ons » Onze mensen » Steven Boekel

Steven Boekel

Adviseur Milieu

‘Problemen zijn er om op te lossen. Daar zet ik mijn analytisch denkvermogen graag voor in’

Achtergrond: Geschiedenis! Master Ancient History (2019-2020) en Aplied Archaelogy (2020-2021) aan de Universiteit Leiden. Tijdens die studie maak je een keuze. Ik koos voor datamanagement – dat zit je in de richting van beleid. Via een adviesbureau kwam ik bij omgevingsdiensten terecht waar ik bronnen zoals bodemonderzoeken en milieurapportages invoerde in het datasysteem. Daarna werkte ik als databeheerder bij een netwerkorganisatie waarin overheid en bedrijfsleven hun krachten bundelen om tot kwaliteitsrichtlijnen te komen voor alles wat om en in onze bodem speelt.

Trots op mijn analytisch denkvermogen en daarmee bijdragen aan het oplossen van relevante vraagstukken.  

Bij Bisschop + Partners werkzaam bij toezichtsprojecten. Ik kan mijn ervaring in datumbeheer goed inzetten bij het beoordelen van aanvragen voor milieuvergunningen. Zijn alle gegevens aangeleverd? Kan degene die de vergunning maakt ermee aan de slag? In voorkomende gevallen bezoek ik de locatie waar de aanvrager zijn milieubelastende activiteiten uitvoert en maken we in overleg de aanvraag compleet. Dat vind ik een erg leuke kant van mijn werk.

Werken bij Bisschop + Partners is een nieuwe ervaring. De omgang is informeel, je kunt altijd bij iemand met je vragen terecht en je deelt je werkzaamheden zelf in – zolang er maar resultaat is waarmee je de opdrachtgever helpt.

In mijn vrije tijd lees ik veel – van geschiedenisliteratuur (de klassieke oudheid is mijn favoriete tijdvak) en fictie tot de prachtige verhalen van Thea Beckman – die historische fictie schrijft.  Daarnaast game ik. Als tegenhanger van al dat zitwerk doe ik aan krachttraining en loop ik met mijn vader om het hardst in de duinen rond mijn woonplaats, Sint-Pancras.

Steven op terrein bodemonderzoek

Lees ook:

Caspar Bitter over ondernemingsprincipes en bedrijfswaarden: ‘Ik blijf een bouwer – nu met mensen’