Ga naar de inhoud
Home » Referenties » Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant

Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant

Detachering

Bij deze omgevingsdienst is een zeer ervaren Milieu inspecteur (domein 2) gedetacheerd die met de meer complexe milieu-inspecties is belast. Ook is een Milieu inspecteur gedetacheerd voor de uitvoering van de integrale milieucontroles bij industriële bedrijven milieucategorie 2 en 3.

Hierbij moet worden opgemerkt dat deze inspecteurs in vaste dienst zijn bij Bisschop + Partners waardoor de opdrachtgever óók in de toekomst weer een beroep kan doen op deze medewerkers die dan al bekend zijn met de collega’s en de werkwijzen van de Omgevingsdienst. Een échte flexibele schil dus.

Training

Voor de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant is een maatwerktraining ‘Accountmanagement’ verzorgd. Deze training gaat specifiek in op de opdrachtgever-opdrachtnemer relatie die bij omgevingsdiensten best interessant in elkaar steekt. En over hoe in die complexe situatie om te gaan met het opstellen van prestatie overeenkomsten en de voortgangsrapportages met bijbehorend verwachtingenmanagement. Ook worden prikkelende onderwerpen behandeld zoals meten op output of op outcome? De trainingsdagen werden afgesloten met een spontaan initiatief, namelijk de vorming van een gelegenheidsbandje dat live muziek verzorgde na afloop van de terugkomdag. Over Samenwerking gesproken.

Contact

Wal 28
5611 GG Eindhoven
info@odzob.nl
088 369 0369