Ga naar de inhoud
Home » Over ons » Onze mensen » Daniël Harmsen

Daniël Harmsen

Adviseur Milieu

Daniel Harmsen

‘Leer van wat je niet verwacht.’

Achtergrond: Master of Science Chemische technologie (TU Twente) – daarna uitzendwerk, van de post en bouw tot in tuinderijen en bij schoonmaakbedrijven.

Trots op mijn nauwkeurigheid – tot mijn eigen ergernis aan toe. Ik beschouw processen, kijk graag verder, zoek bij overwegingen het midden tussen diepgang en overzicht. De vergunningaanvrager moet het kunnen begrijpen.

Bij Bisschop + Partners werkzaam als de persoon van wie je afhankelijk bent om je vergunning te verkrijgen. En elke vergunning is voor mij maatwerk. Het waarborgen van onze externe- en milieuveiligheid staat daarbij centraal!

Werken bij Bisschop + Partners is voor mij zeer aangenaam. Er wordt bij ons goed voor je gezorgd, qua begeleiding maar ook in informele zin. Leuke bijeenkomsten, goede contacten met de collega’s. Je kunt ook in vrijheid functioneren, vragen stellen en je mening geven. Zoiets ben ik bij al mijn uitzendbaantjes echt nergens tegen gekomen. Voor mij is dat belangrijk. De werkafspraken maken het dan ook mogelijk dat ik in het oosten woon en in het westen werk. Een forensisch bestaan, dus.

Gelukkig kan ik dit goed combineren met mijn meer ontspannende activiteiten. Zo ben ik actief lid van de Folkloristische Dansvereniging Hellendoorn. Dat gaat verder dan de Driekusman op klompen. Met moderne dansen toeren we langs markten, braderieën, bejaardentehuizen en verre oorden – bijvoorbeeld Indonesië. We deden met de Boogiewoogie mee aan een theaterserie over de geschiedenis van Hellendoorn en omgeving.

Zo blijf je in beweging!

Daniel tussen deelnemers volksdansfestival

Lees ook:

Daniël Harmsen over zijn werk vanuit Bisschop + Partners: ‘Zo ben ik op mijn beurt weer meester’