Ga naar de inhoud
Home » Over ons » Onze mensen » Tobias Verdonschot

Tobias Verdonschot

Adviseur Milieu

Tobias Verdonschot

‘Onze generatie moet aan de slag met het oplossen van milieuproblemen. Naast de zorg over klimaatverandering is dit in deze tijd onze grootste uitdaging.’

Achtergrond: Studie Scheikunde (Bachelor of Science VU Amsterdam, Master of Science UvA ) Na eerst in België het onderzoeksveld te proberen, was het mijn wens om nauwer betrokken te zijn bij de bescherming van mens & milieu, dit bracht mij terug naar Nederland. Ik scherpte mijn CV aan, zette dit online en werd door Caspar Bitter gevonden. 

Trots op de Nederlandse milieuwetgeving. Wij hebben de zaken hier best goed op orde terwijl het buiten de grenzen nog weleens op het Wilde Westen lijkt. Eigen wapenfeiten? Ik ben in vrij korte tijd gegroeid in mijn vakgebied: BRZO – Rie categorie 4 – vraagstukken rond industrie & de nieuwe Omgevingswet.

Bij Bisschop + Partners werkzaam als adviseur Milieu, betrokken bij de actualisatie van milieuvergunningen voor een omgevingsdienst in Noord-Holland en het voorsorteren op de MBA’s (Milieubelastende activiteiten) conform de nieuwe Omgevingswet. Daarnaast gedetacheerd bij een omgevingsdienst in Gelderland, waar ik mij toeleg op BRZO – en Rie-4 bedrijven.

Werken bij Bisschop + Partners is voor mij werken bij een bureau dat zijn mensen goed betrokken houdt met elkaar.

In mijn vrije tijd lees en game ik veel. Welke games? Strategische spellen – spellen die puzzelwerk vragen – zoals Resource Management of City Builders. Een war game waarbij ik zelf de baas van het leger ben, is ook aardig. Aan schietspellen doe ik niet.

Tobias aan het gamen